S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.
Ok

Úvod » Parafínový zábal

Všetko potrebné pre uvoľňujúce parafínové zábaly

Parafínový zábal sa najčastejšie používa v lekárstve, v kúpeľoch, v kozmetických salónoch a čoraz viac túto procedúru ľudia vykonávajú doma.

Parafín je špeciálny vosk, ktorý sa používa k liečebným i kozmetickým kúpeľom. Ide o špeciálny vosk získaný z ropy a obohatený o vitamín E. Vyniká svojou schopnosťou udržať teplo. Tuhne pri teplote 52 až 62 stupňoch Celzia. Parafín prehrieva, uvoľňuje, zvyšuje krvný obeh a otvára póry. Jeho účinky sú teda zdravotné i estetické. Využíva sa pri chorobách pohybového aparátu, u chronickej reumatickej artritídy, pri chorobách drobných kĺbov končatín. Taktiež sa používa na suchú alebo na popraskanú pokožku na rukách či nohách.

Usporiadať podľa 
Výrobca  



 

naša cena 70,40 EUR



 

naša cena 5,40 EUR





 

naša cena 5,40 EUR






ZDZmNT